Labjes.com


Paint Shop Pro (PSP)

Mijn favoriete grafische programma in mijn windowstijd was Paint Shop Pro, kortweg PSP. Het is een fantastisch programma om creatief te knutselen op de pc, foto's te bewerken, in te lijsten enz. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ik laat hier alleen een selectie zien van mijn "creaties". Ik ben al jaren een enthousiaste Apple-gebruiker, daarop draait PSP niet, tenzij ik 'windows for Apple' installeer.

Het bloemenmeisje is een plaatje dat ik van internet haalde maar verder is deze creatie geheel de mijne (geen idee meer wat ik allemaal gedaan heb)

Foto van onze honden in de achtertuin! Grafisch bewerkt zodat het lijkt alsof er lampionnen hangen. De lampionnen heb ik zelf gemaakt. Op de computer dus, niet in werkelijkheid want zo handig ben ik nou ook weer niet.

Dit is een waterreflectie toegevoegd aan een schilderij dat ik van internet haalde.

Mijn hyacinten in hun mandje. Het mandje is onderdeel van een tutorial en oorspronkelijk gevuld met paaseieren, maar zo kan het natuurlijk ook. Ook de hyacinten zijn zelf gemaakt. Geen eigen bedenksel maar gewoon door een tutorial te doen.

Teddybeer, van een tutorial. Het is een van mijn favorieten.

© Labjes.com 1994 -

Website online: